Camping

Les Tourterelles is een onder Nederlands beheer staande ***camping, gelegen in een prachtig heuvelachtig en bosrijk gebied in het noordelijk deel van de Dordogne op een paar minuten lopen van het schilderachtige dorpje Tourtoirac, en ongeveer 1km van de rivier de Auvézère.

Het kampeerterrein is zoveel mogelijk in zijn natuurlijke staat gehouden. Het terrein is 12 hectare en heeft 120 plaatsen die gesitueerd zijn op circa 4 hectare, waardoor er veel schaduwrijke plekken zijn.

Door zijn eigen manege met ongeveer 30 paarden en pony`s is hij uniek in zijn soort te noemen, maar zij die niets hebben met paarden of pony's merken hier absoluut niets van! Dagelijks kunt u afspraken maken voor paardrijdritten in de omgeving, door de bossen en rivieren. ln de omgeving wordt zéér veel gefietst en gewandeld. In de rivieren en meren kunt u vissen. ln Juli en Augustus is het een echte familie camping met veel jongeren. ln voor- en najaar zoeken velen deze omgeving op door zijn prachtige ligging met véél rust en ruimte. Weer anderen komen in september voor de tamme kastanjes, walnoten en appels. De natuur toont zich door zijn vele kleurschakeringen op zijn mooist.

Voor meer informatie zie: http://www.les-tourterelles.nl/