Gastenboek

Hieronder de reacties van de huurders:

"Hallo Ivo,

Alles was perfect in orde en we waren erg content over de complete inrichting. Zelfs weer sinds jaren tafeltennis, badminton en Yatzee gespeeld! :-) De sleuteloverdracht is prima verlopen. Leuk contact met de camping eigenaren, lieve en aardige mensen We hebben echt enorm genoten! Prachtige omgeving, ook om te wandelen en de rust in september was een welkome verrassing! Ongetwijfeld dat ik nog een keer bij je boek, wij waren blij en tevreden met alles! Complimenten van ons allemaal voor jou Ivo!!!"
Zoon met ouders - 6-9-2014 / 20-9-2014

"Beste Ivo,

Het huisje is ons uitstekend bevallen evenals de camping. We voelden ons erg welkom door de fles wijn op tafel en het huisje was zeer netjes ingericht en van alles voorzien. We hebben veel gebruik gemaakt van de spelletjes, basketbal etc. De veranda is geweldig, daar hebben we vrijwel elke dag gegeten. De enige bijzonderheid was inderdaad dat de dakgoot wat lekte. Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad."
Gezin met dochter en zoon - 16-8-2014 / 30-8-2014

"Dag Ivo,

Wij hebben het erg naar ons zin gehad in jouw huisje. Waarschijnlijk kloppen we volgend jaar weer bij je aan. De airco was niet nodig, het was best fris. We hebben wel alle luchtontvochtigers schoongemaakt en de inhoud vervangen.Een heerlijk huisje! En gezellig om ontvangen te worden met een flesje wijn."
Gezin met dochter - 2-8-2014 / 16-8-2014

"Hallo Ivo,

We hebben erg genoten ! Zodanig dat ik in een andere mail aan jou heb gevraagd of we volgend jaar weer terecht kunnen in jouw chalet in de periode van 25 juli tm 8 augustus. Ik hoor het wel."
Gezin met dochter en zoon - 19-7-2014 / 2-8-2014

"Dag Ivo,

We hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Een fijn huisje, mooie locatie en alles was aanwezig wat we nodig hadden. De veranda was ook heel prettig, we hebben een paar keer regen gehad maar je kon dan toch buiten zitten, de temperatuur was namelijk wel oké. Voor herhaling vatbaar.

Bedankt."
Ouders met zoon - 28-6-2014 / 5-7-2014

"Hallo Ivo,
Heerlijke vakantie gehad. Alles was top. Huisje heel gezellig en compleet .In de prachtige omgeving heerlijke buitenritten gemaakt."

Moeder met dochter - 14-6-2014 / 21-6-2014

"Hallo Ivo,
We het onwijs naar ons zin gehad in jullie chalet, heerlijk rustig in de bossen, de jongste en ook mijn vrouw hebben met plezier paard gereden. Eigenlijk was alles op en top ook de gastvrijheid van de Fam De Haay. Het ligt ook zeker in de planning om volgend jaar weer daar naar toe te gaan.

Verder willen wij jullie bedanken voor het verhuren van jullie huisje en wie weet zijn we volgend jaar op tijd om het nogmaals te huren want merkte dat veel mensen interesse hadden in het huisje."

Familie met kinderen - 24-8-2013 / 31-8-2013

"Beste Ivo,
We hebben erg genoten van ons verblijf in Frankrijk. Het huisje is ons zeer goed bevallen! De veranda is echt erg fijn en mooi en veelvuldig gebruikt. We zijn nog in overleg over of we volgend jaar weer naar deze camping willen aangezien de meiden het paardrijden erg goed is bevallen, maar we weten in ieder geval zeker dat als we weer naar deze camping gaan, we zeker in uw huisje willen."

Familie met kinderen - 10-8-2013 / 24-8-2013

"Beste Ivo,
Wat een geweldig chalet, lekker schoon stapelbed is super voor de kinderen en van alle gemakken voorzien. Chalet om trots op te zijn. We gaan een heerlijke week tegemoet."

Familie met kinderen - 13-7-2013 / 20-7-2013

"Hallo Ivo,
Het bevalt hier zo goed dat ik je wil vragen of we al een optie voor volgend jaar kunnen krijgen ( van 19 juli tot en met 2 augustus)."

Familie met kinderen - 20-7-2013 / 10-7-2013

"Dag Ivo,
We zijn net terug van een "prachtige" week vakantie. Prachtige camping, heel leuke familiale sfeer, prachtige omgeving, ... Zo leuk trouwens dat we voor de laatste week van augustus nog een weekje geboekt hebben! Het huisje was echt super, meer hadden we niet nodig."

Familie met kinderen - 6-7-2013 / 13-7-2013

"Hallo Ivo,
We hebben heerlijk genoten van 2 weken Toupie tete. Fijn chalet op een prachtige plek. De camping was heel rustig, bijna uitgestorven zelfs. Alle ruimte voor ons dus. Helaas was het weer niet zo goed, weinig zon en lage tempraturen. We hebben 2 keer van het zwembad gebruik kunnen maken. Maar geen klagen hoor, we waren met onze zoon van 1,5 jaar en dan is dit weer goed uit te houden. En ik heb veel kunnen racefietsen, prachtig! Ik zie ons zeker nog eens gebruikmaken van jullie chalet!"

Familie met klein kind - 22-6-2013 / 6-7-2013

"Hallo Ivo,
Het was een erg leuke en vooral ontspannen vakantie, helaas door omstandigheden ben ik de 2 weken alleen geweest maar heb mij best kunnen vermaken. Het huisje beviel heel erg, het is zo compleet en de omgeving is top. De 1e week redelijk weer geweest maar de 2e week vanaf maandag heb ik geen zon gezien alleen maar stortbuien gehad. Het is dus ontzettend goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar! "

Vrouw alleen - 8-6-2013 / 22-6-2013

"Hallo,
Als laatste bewoners dit seizoen hebben we enorm genoten van het huisje en de mooie omgeving. Omdat de ochtenden al erg koud waren hebben we lekker uitgeslapen en met een uitgebreid ontbijt de dagen goed begonnen. Heel veel gewandeld in de directe omgeving. Het is hier heerlijk rustig en onderweg hebben we van alles gezien. Wel leuk die oude auto’s en rotzooi hier en daar in de weilanden. In de middag en avond bij het huisje van de zon genoten en op de veranda gegeten. Wijntje erbij, en nog een.. We waren de laatsten die van de camping vertrokken en hebben het dus heel rustig gehad. We hoorden alleen de wind, koeien , een specht en geritsel van de bomen. Jullie huisje is super knus en helemaal top. Bedankt voor een fijne week."

Een stel - 15-9-2012 / 22-9-2012

"Hallo,
We hebben een leuke tijd gehad. Jullie chalet was perfect."

Een stel - 1-9-2012 / 15-9-2012

"Beste familie Savelberg,
Wat een heerlijk en comfortabel huis. We zijn hier heerlijk onthaast met 40graden! Dus niet veel meer doen dan lezen luieren en natuurlijk paardrijden. Een week is heel snel voorbij zo. We hopen hier zeker nog een keer terug te komen."

Familie met 2 kinderen - 18-8-2012 / 25-8-2012

"Beste allemaal,
We hebben 2 super weken gehad in de Dordogne. Vooral de buitenritten waren super. De mensen daar zijn ook heel aardig. Mijn ponys en paarden waar ik op heb gereden zijn Kolibrie Nowty Napoleon Quattro Devil. Kolibrie is mijn lieffie Het zwembad is leuk op de camping. Het is een super leuk huisje! Hopelijk komen we hier nog een keer terug. "

Familie met 1 dochter - 4-8-2012 / 18-8-2012

"Lieve familie,
Wij hebben enorm genoten van jullie geweldige “la toupie tete” en hebben zeker geen spijt van dit jaar terug te zijn gekomen, en van jullie huisje gebruik hebben gemaakt. We komen zeker nog eens terug."

Familie met 1 dochter - 21-7-2012 / 4-8-2012

"Beste Familie,
We hebben het hier goed naar onze zin gehad. Mooi huisje, gezellige camping. Ook genoten van de omgeving, het lekkere eten en de wilde herten die we onderweg zagen. Lieve heeft pony gereden en was continue met haar vriendinnen op pad. Kortom we hebben erg genoten!"

Familie met 1 kind - 14-7-2012 / 21-7-2012

"Beste allemaal,
Geweldige ontvangst bij de camping. Lieve hartelijke mensen. We hebben allemaal genoten. Een super huisje heel compleet. Dank je wel allemaal."
Familie met 2 kinderen - 20-8-2011 / 27-8-2011

"Chere toupie- tete,
De warme ontvangst kondigde al een mooi verblijf aan. In niets werden we teleurgesteld: zon, natuur, zwembad en natuurlijk de paarden . We genieten met volle teugen van ons verblijf in la toupie tete "
Familie met 2 kinderen - 13-8-2011 / 20-8-2011