Manege

De manege met ongeveer 30 paarden staat onder leiding van Angelique.
Deze is zo gesitueerd dat iedereen er zonder gevaar naar toe kan. Op de camping ondervindt men geen enkele last van de paarden.
Haar enthousiasme weet ze op haar eigen speciale manier over te brengen op groot en klein. Tijdens de ritten door de bossen en rivieren vertelt zij de bijzonderheden die door de eeuwen heen de Dordogne hebben gemaakt tot wat zij nu is. Jong en oud weet zij te boeien.

Degenen onder U die nooit hebben gereden weet zij op speelse manier de beginselen van het paardrijden als een echte ontspanning bij te brengen. De kosten hiervoor zijn  22 euro per uur. Voor 190 euro kunt u ook een 10-rittenkaart kopen. De kaart dient wel vooruit betaald te worden en is uitsluitend voor één familie.
Cap is verplicht!! Breng deze dus mee. Voor degenen onder u die nooit hebben gereden en dus geen cap hebben kan die gehuurd worden. Dit kost per keer 1 Euro. De manege is voor iedereen dus ook voor mensen van buitenaf. Degenen die willen helpen met schoonmaken, borstelen enz. zijn tijdens de opening van de manege welkom. Wel dienen de aanwijzingen van onze medewerkers opgevolgd te worden.

Wij hebben voor u ook wegen uitgezet om met uw kleintjes een ponyritje te maken, zodat u niet verdwaald.
Deze ritten duren een uur, doet u zelf en kosten 10,00 euro.

Voor meer informatie zie: http://www.angies-ranch.eu/