Reserveringen en prijzen

Voor meer informatie of reserveren van het chalet kunt u ons gewoon mailen. Wij hebben de intentie om gedurende het hoogseizoen de verhuur van ons Chalet zelf te organiseren maar u kunt ook via de verhuursite Micazu uw boeking te doen. Daarnaast kunt u op de website van Micazu een stukje verleden van ons huisje lezen, dit daar wij sinds kort de nieuwe eigenaren zijn van La Toupie Tete. Onderstaand ook de legenda voor het jaar 2018 met de seizoensindeling en de daarbij horende prijzen. Wij streven er naar de legenda actueel te houden maar kunnen hier geen garantie over geven. Ook staat op de website van Micazu hetzelfde actuele overzicht en waar tevens de eensgezinde positieve reacties staan van alle voorgaande huurders waar wij heel trots op zijn, zie hiervoor onderstaande link.

 

La Toupie-Tête op Micazu

 

  • In het hoogseizoen is reserveren alleen mogelijk per week. Daarbuiten is ook een andere vorm van huren mogelijk met een minimum van 3 nachten.

  • De genoemde huurprijs is exclusief verbruik elektra en toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient u bij de camping te voldoen. Gedurende de maanden Juli en Augustus betaald men ook €5,- p/d voor een hond. Ook dit dient u te voldoen bij de camping zelf.

  • Betaling: na uw boekingsbevestiging betaald u €50,- aanbetaling. Na 1 maand betaald u 50% van het restant bedrag. Uiterlijk 4 weken voor aankomst dient het restant van het bedrag betaald te worden. Hier kan natuurlijk vanaf geweken worden wanneer de boeking vlak voor de aankomst plaatsvind.

  • Wij vragen ook een borgsom: € 100,- voor inventaris en e.v.t. schoonmaak. Daarnaast wordt ook het elektriciteit verbruik verrekend met de borgsom. Wel willen wij u extra attenderen op het rookverbod in ons chalet.

  • Eindschoonmaak dient u zelf te verzorgen. Laat u alles schoon achter, wat de campingeigenaren controleren na vertrek, zijn er geen extra kosten met de schoonmaak gemoeid, deze zijn €80,-. Het is dus van belang dat, wanneer u bij aankomst onvolkomenheden aantreft, deze direct bij de campingbeheerder meld zodat hierin actie ondernomen kan worden en daarnaast ook wij als eigenaren hierin gekend worden. Wij verzoeken u dan ook ons hierover te informeren.

  • Na boeking ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en daarnaast maken we natuurlijk een gezamenlijk contract op welke door beide partijen ondertekend dient te worden. Deze kunt u dan eventueel gebruiken voor het afsluiten van een annuleringsverzekering.

 

*Zolang de aanbetaling niet is voldaan, staat de periode in optie. Beschikbaarheid is wellicht nog mogelijk.